عمومی

طرز تهیه کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس یکی از خوشمزه ترین کمپوت ها به شمار می رود که کوچک و بزرگ عاشق آن هستند. کمپوت گیلاس را نه تنها به عنوان کمپوت بلکه به عنوان یکی از دسر های مجلسی زیبا و خوشمزه می توانیم سرو کنیم . در ادامه با آشپزی با وورلدایونتس همراه باشید ، تا به شما یکی از بهترین روش های درست کردن کمپوت گیلاس را آموزش دهیم .

 

برای تهیه کمپوت گیلاس به مواد زیر نیاز داریم :

گیلاس قرمز                                                                     یک کیلوگرم


شکر                                                                              یک لیوان


آب                                                                              4.5 لیوان


برای درست کردن کمپوت کیلاس در ابتدا گیلاس ها را کامل شست و شو دهید . سپس در صورت تمایل می توانید هسته های آن ها را جدا کنید .

پس از اینکه شست و شو تمام شد ، سبد را کنار بگذارید تا آب گیلاس ها مقداری گرفته شود . پس از آن گیلاس ها را داخل یک قابلمه بریزید و روی آن شکر و آب گفته شده را اضافه کنید .

آب را به همراه شکر داخل ظرفی می ریزیم و روی اجاق می گذاریم . تا شربت غلیظ به دست آید . مراقب باشید شکر زیاد یا اب زیاد نریزید چرا که در این صورت شربت یا خیلی غلیظ می شود یا خیلی شل . این دستور برای تهیه مقدارنرمال شربت به کار می رود. پس از اینه شکر کامل در آب حل شد زیر اجاق را خاموش می کنیم تا شربت خنک شود .

یک بطری شیشه ای بردارید ، سپس گیلاس ها را دانه دانه اخل شیشه میریزیم . دقت کنید تا جای خالی در شیشه باقی نماند و کیپ کیپ باشد. اندکی فضای خالی موجب خراب شدن گیلاس ها خواهد شد پس دقت کنید.

حال شربت خنک شده را روی گیلاس ها بریزید و درب شیشه را محکم محکم ببندید تا هوایی داخل نشود . فراهوش نکنید از شیشه محکم استفاده کنید.

حال شیشه های کمپوت را داخل قابلمه بزارید و قابلمه را پر از آب کنید تا جایی که آب کل شیشه ها را در برگیرد ، حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید پس از 15 دقیقه پس از جوشیدن اب زیر اجاق را خاموش کنید و صبر کنید تا سرد شود .

پس از خنک شدن شدن شیشه های کمپوت را بخوابانید و یک رب صبر کنید سپس شیشه ها را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

نکته : درب شیشه های کمپوت بایستی فلزی باشد تا کمپوت ها سالم بمانند .

نکته :  بیش از 15 دقیقه شیشه های کمپوت را نجوشانید چرا که موجب تغییر رنگ و له شدن گیلاس ها می شود.

نوش جان  🫠😋

Related Posts

کتاب ما تمامش می کنیم
ما تمامش می‌کنیم کتاب ما تمامش می کنیم ، نوشته کالین...
Read more
گوش این حیوان بر روی پاهای او...
حیواناتی که گوش‌هایشان روی پاهایشان قرار دارند، یک جالبیت ویژه...
Read more
کتاب معجزه شکرگزاری
در کتاب معجزه شکرگزاری، راندا برن با ارائه تمرینات 28...
Read more
کتاب ملت عشق
خلاصه کتاب ملت عشق کتاب ملت عشق در دو دورهٔ زمانی...
Read more

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا